Hem » Kategori

Golfbollar

Bra klubbor och bekväma och funktionella golfkläder och golfskor behöver du när du ska ut på golfbanan men glöm inte bort att golfbollen också är en mycket viktig del i spelet. Det finns golfbollar med olika egenskaper som passar olika typer av spelare. På Golf Fashion Online erbjuder vi golfbollar både för nybörjaren och för den mer erfarna golfspelaren.

Golfbollens egenskaper

När du ska välja golfboll ska du titta på deras olika egenskaper. Du ska även välja en boll som passar den spelnivå du befinner dig på. Vi erbjuder flera olika varianter av golfbollar. Golfbollar har olika mycket spinn. Professionella golfspelare använder golfbollar med mycket spinn som ger fler möjligheter att kontrollera och stoppa bollen runt greenen. Golfbollens kompression avgör om den kommer att kännas mjuk eller hård, ju lägre kompression desto mjukare känsla vid slaget. Här finns både mjukare golfbollar och hårdare. Tänk på att det inte alltid är den golfboll som går längst som är den bästa. I närspelet kan du ofta hämta igen slag och detta kan vara bra att ha med sig när man ska välja golfboll.

Vilken golfboll passar dig?

Här finns matta och blanka golfbollar. Vi har även golfbollar i olika färger, till exempel vita, rosa och gula. Vår rekommendation är att köpa några olika golfbollar. Ge dig sedan ut på golfbanan och testa bollarna. Du kommer att märka skillnad mellan bollarna och du kommer att hitta den boll som passar dig och ditt golfspel. Lita på din känsla!

Snabba leveranser och god service

På Golf Fashion Online handlar du tryggt och säkert. Du får alltid öppet köp i 30 dagar med fria returer på din beställning och vi erbjuder flera olika betalnings- och leveransalternativ. Har du några frågor om våra produkter eller om din beställning når du oss via telefon eller epost. Passa gärna på att köpa några extra golfbollar när du ändå lägger en beställning. Ditt lager av golfbollar behöver fyllas på med jämna mellanrum. Upptäck även vårt breda sortiment av golfkläder till dam, herr och junior! Och glöm inte bort att komplettera med en ny golfhandske. Med nya golfbollar och en ny golfhandske kommer du att få en riktigt härlig känsla på nästa golfrunda!

Läs mer