Hem » Herr » Tillbehör » Kategori

Golfglasögon

En solig dag ute på golfrundan behöver du ett par golfglasögon. Det skyddar dina ögon från solens UV-strålar och hjälper dig att se konturer, färger och kontraster mycket bättre. Du slipper trötta ögon och huvudvärk och kan helt enkelt koncentrera dig på golfen och din sving. Här hittar du våra golfglasögon som är perfekt anpassade för golf. Golfglasögon finns i flera olika modeller och färger.

Varför golfglasögon?

Golfglasögon är anpassade för golfspelet och passar därför mycket bättre än vanliga solglasögon. Du får bättre kontraster med ett par golfglasögon och en lins som är optimal för spelet. Golfglasögonens lins kompenserar nämligen för förändringar i synuppfattningen som man kan få när man använder vanliga solglasögon. Bollen ligger alltså precis där den ska ligga. Du kommer även att se lutningar och ojämnheter i gräset bättre. Många golfglasögon släpper inte heller in solljus på sidorna. Detta ger dig ett brett synfält och du kan fokusera utan att bli störd av ljus- och färgförändringar. Linsen på ett par golfglasögon kan ha olika färg. Svarta och gråa linser dämpar ljuset effektivt men tar även bort lite mer kontraster än till exempel linser i brunt, rött eller gult.

Passformen på solglasögonen

Det är viktigt att golfglasögonen sitter perfekt runt huvudet. Är du ovan att ha på dig glasögon kan det ta några rundor innan du har vant dig men sedan kommer du att se alla fördelar med ett par golfglasögon. Materialet i bågarna ska vara lätt och flexibelt för optimal bekvämlighet och passform. Gummiklädda skalmar gör att glasögonen sitter perfekt runt huvudet även när du svingar och är svettig.

Golfglasögon i hög kvalitet hos Golf fashion Online

Golfutrustningen är en viktig del för att golfrundan ska blir så bra som möjligt. I golfutrustningen bör ett par golfglasögon ingå. De skyddar dina ögon mot starkt solljus och du kan koncentrera dig på golfspelet. På Golf Fashion Online handlar du alltid tryggt och säkert. Du kan till exempel välja att betala via vår samarbetspartner Klarna och då kan du även välja om du vill betala direkt, med faktura eller delbetala din beställning. Du får öppet köp och bytesrätt i 30 dagar. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du når oss både via epost och telefon. Välkommen att investera i ett par proffsiga golfglasögon!

Läs mer
Produkter