Hem » Herr » Tillbehör » Kategori

Resefodral golfbag

Planerar du en golfresa? Det är fantastiskt roligt att besöka och upptäcka nya golfbanor över hela världen men för att resan ska bli så bra som möjligt är det några saker som är viktiga att tänka på. En sådan detalj är hur du ska transportera dina klubbor. Här på Golf Fashion Online hittar du resefodral till din golfbag i hög kvalitet. Ett vadderat resefodral skyddar dina klubbor från att brytas av under resan och då de flesta resefodral är utrustade med hjul transporterar du golfklubborna smidigt och enkelt.

Egenskaper och material

Ett resefodral ska ha en vadderad topp som skyddar huvudena på dina golfklubbor. Det finns även resefodral med vaddering runt hela bagen. Resefodralet ska vara tillverkat i ett tjockt och slitstarkt material, gärna med förstärkta dragkedjor och en stabil bottenplatta.

Praktiska detaljer på resefodralen

Det är tungt att bära på golfutrustningen på en flygplats eller en järnvägsstation. Resefodral till golfbagar har ofta hjul i botten för att du enkelt och smidigt ska kunna transportera golfbagen utan att behöva bära den. Många resefodral har även smarta fickor där du kan förvara ett par golfskor eller andra tillbehör.

Storlek på resefodral till golfbagen

Resefodralet ska vara tillräckligt stort så att din vanliga vagnbag eller bärbag ryms. Här på Golf Fashion Online har vi inga resefodral med plats för två golfbagar. Flygbolagen klassificerar ofta golfbagar som specialbagage och accepterar vanligtvis bara resefodral för en golfbag.

Köp resefodral till golfbagen online

På Golf Fashion Online kan du handla resefodral till golfbagar i olika utföranden från väletablerade och välkända varumärken som Bag Boy Resefodral, Golf Gear och Puma Golf. Resefodralen är vadderade och skyddar dina golfklubbor under resan och har hjul så att du enkelt kan transportera dem. Det finns resefodral i olika modeller och färger. Vilken passar din golfbag bäst? Är du osäker på något eller om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du når oss på telefon eller via epost. När du handlar på Golf Fashion Online får du alltid 30 dagars öppet köp med fria returer. Du har flera betalningslösningar att välja mellan och snabba leveranser är en självklarhet för oss. Välkommen att investera i ett resefodral till din golfbag och vi önskar en trevlig resa och många härliga golfrundor!

Läs mer