Stort utbud av golfhandskar i hög kvalitet

Beställ en golfhandske i hög kvalitet på Golf Fashion Online. Vi har handskar i olika färger, material och modeller från välkända varumärken som Daily Sports, G/Fore och Puma Golf. En golfhandske ska ha en perfekt passform och sitta tight runt handen, nästan som ett andra hudlager. Den ska även ha en god ventilation. Här finns golfhandskar för alla årstider och väder. När man spelar golf använder man bara en golfhandske. Golfspelaren som spelar åt vänster har handsken på sin högra hand och golfspelaren som spelar åt höger på sin vänstra. Här finns golfhandskar för både höger och vänster hand!

Varför en golfhandske?

Det går att spela golf utan handskar men många golfspelare upplever att man får ett stadigare och bättre grepp runt golfklubban med en handske. Med en golfhandske får du en stabil känsla i din sving. En handske minimerar även risken för skavsår, blåsor och andra skador. Spelar du golf en eller två gånger i veckan kommer du att förbruka tre eller fyra golfhandskar under en säsong. Häng alltid upp golfhandsken för att torka, dock inte i direkt solsken. Då förlänger du hållbarheten och har alltid en fräsch handske att ta med på nästa golfrunda.

Olika material

Golfhandskar tillverkas i läder och i olika syntetiska material. En golfhandske i läder är tunn och skön och har en fantastisk känsla. Den ger ett optimalt grepp runt golfklubban. Golfhandskar i syntetiska material har bättre hållbarhet än en läderhandske och tål fukt bättre. En allvädershandske i syntet är slittålig och har lång hållbarhet. Den fungerar i alla väder men allra bäst vid vackert väder. Ska du spela golf när det regnar rekommenderar vi en regnhandske. Den ger ett bra grepp när den är blöt. Det är alltid en bra idé att ha en extra handske i golfbagen om du måste byta under pågående golfrunda.

Golfhandskar till dam, herr och barn

Vi har golfhandskar till dam, herr och juniorer i olika modeller, storlekar och färger. När du ska köpa en ny golfhandske är passformen viktig men också greppet och hållbarheten. Välkommen att upptäcka vårt stora sortiment av golfhandskar från olika varumärken! På Golf Fashion Online handlar du alltid tryggt och säkert online med 30 dagars öppet köp och snabba leveranser. Har du några frågor eller funderingar om våra golfhandskar? Varmt välkommen att kontakta vår duktiga kundtjänst. Vi hjälper gärna till!

Golfhandskar

Vem har inte börjat en golfsäsong med att titta ner i bagen och där hitta en torr och skrynklig golfhandske ihop med en kvarglömd frukt från förra årets säsong. Hur ska du då göra för att väcka liv i dina gamla golfhandskar?
En golfhandske som har torkat ihop är tyvärr svår att få mjuk igen då de naturliga oljorna i skinnet har försvunnit. Lär dig av detta misstag och köp några nya golfhandskar som du sedan förvarar i en plastpåse. När du har använt dina nya handskar ska du kom ihåg att golfhandskarna sällan är helt torra efter rundan, de kan vara blöta från svett eller ifall du har spelat när det regnar. Innan du stoppar ner handskarna i påsen igen ska du se till att de har torkat ordentligt efter golfrundan. Torka inte handsken i direkt solljus utan plocka in de och låt de torka i rumstemperatur så ökar du livslängd och slipper torr och hårda handskar i framtiden. När handskarna har torkat lägger du ner de i en påse och försluter. Golfhandskarna kommer nu hålla sig mjuk och sköna under en längre tid.

Vilken typ av golfhandske ska man välja?

Många köper en allvädershandske med tron att den ska vara lika bra i alla väder. Detta är fel, en allvädershandske är en golfhandske tillverkad i syntet och passar bäst när det är vackert väder och inte när det regnar. Den ända golfhandske som fungera när det regnar är en regnhandske och den ska var blött för bästa grepp i regnet. För dig som lätt får handsvett kan en regnhandske var ett perfekt val. Kom då ihåg att se till att den är blöt för maximalt grepp. För dig som vill ha en så tunna golfhandske som möjligt då finns det handskar tillverkade i skinn. Dessa handskar är de tunnaste och skönaste och ska enbart användas när de är torra. För dig som undrar hur många golfhandskar måste man ha? Vårt tips är att du ska ha två olika handskar i bagen, en regnhandske och en handske som är en vackert väder handske. Om du sedan väljer en golfhandske i skinna eller en allvädershandske som vackert väder handske är upp till dig.

Till säsongen 2019 kommer vi utöka vårt sortiment av golfhandskar med de mycket omtalade handskarna från G/Fore. G/Fore är ett ganska så nytt märke som började med att sälja färgade golfhandskar i skinn. Handskarna har snabbt blivit väldigt populär och G/Fore har vuxit väldigt snabbt och nu även utökat med golfkläder och golfskor. Vill du sätta lite extra färg på dina golfkläder välj då en golfhandske i en cool färg som orange, grön, rosa, gul, blå eller camo från G/Fore. Vill du köpa nya golfkläder eller golfskor ihop med handskarna så hittar du även detta online hos Golf Fashion Online.