Upptäck våra 

Populära varumärken

Puma golfkläder

Med denna nya kollektion lever verkligen Puma Golf upp tills sitt motto, Look Better, Feel Better and Play Better!

Läs mer här >> 

VAD VÅRA KUNDER TYCKER

GOLFKLÄDER

Golfkläder skiljer sig en hel del från vanliga kläder. Tidigare var det väldigt vanligt att man spelade golf i samma kläder som man använde på fritiden. Nu för tiden är det enbart golfkläder som gäller på golfbanan då det är mer anpassade utifrån de krav som spelarna ställer på sina golfkläder. Tidigare var det väldigt vanligt att använda pikétröjor med bomull på golfbanan men nu förtiden är det enbart pikétröjor tillverkade i funktionsmaterial som gäller. Under senaste åren har det även blivit vanligt med stretch i alla golfkläder vilket har gjort att rörligheten har ökat och att du slipper kläder som tar emot när du svingar. När det gäller golfbyxorså har utvecklingen varit väldigt snarlik pikétröjorna. Alla de golfbyxor som vi säljer online är tillverkade i ett funktionsmaterial med stretch för maximal komfort. Vem vill ha på sig ett par golfbyxor som hela tiden tar emot när man ska plocka upp golfbollen ur hålet efter en sänkt putt. Nu för tiden har det även blivit vanligt med golfkläder som är vattenavisande genom en särskilt ytbehandling av tyget. Denna behandling är särskilt populär bland golfbyxor och golftröjor för både damer och herrar.

I vårt sortment av golfkläder hittar du även golfkjolar från Daily Sports och Röhnisch golf i många olika färger, längder och passformar. Vill du matcha dina gamla golfbyxor med ny snygg golftröja eller windstopper så hittar du även det bland våra golfkläder. Vårt utbud av golfkläder är stort nog för att du ska kunna hitta din vinnare stil på golfbanan oavsett ifall den är blå, röd, grön svart eller vit. Vill du matcha dina befintliga golfkläder med en nya golfkeps eller färggrann golfhandske från G/Fore så hittar du även det i vårt sortiment online.

Hos oss hittar du golfkläder från svenska märken som Daily Sports, Peak Performance Golf, Röhnisch Golf samt J Lindeberg Golf. Vill du ha lite sportiga golfkläder på golfbanan har vi kläder från Puma Golf och Under Armour golf i vårt sortiment. För dig som vill ha lite högre modegrad på dina golfkläder kan vi rekommendera dig att spana in Lyle and Scott samt G/Fore.

Ska du köpa golf online och vill uppdatera din golfgarderob, då har du kommit till rätt golfbutik. Skulle du även vilja köpa nya golfskor så hittar du även det här på golffashiononline.se