Blogg

Totalt 42 poster
Sida 2 av 9
1 2 3 4 5 6 7 8 9
2020-04-20 13:00

Det finns material som du direkt bara blir förälskad i. Pumas nya material Cloudspun är ett sådant. Du kommer att spela golf i dem, jobba i dem, softa i dem – leva ditt liv i dem. Cloudspun är helt enkelt det mjukaste, skönaste, lättaste, stretchigaste och mest ventilerande material som Puma någonsin använt.

Cloudspun är ett syntetmaterial som, precis som många andra funktionsmaterial, transporterar bort fukten från huden för att alltid ge en torr känsla. Men där upphör alla andra liknelser, för Cloudspun är inte bara en extremt mjuk fiber, tygerna har dessutom borstats lätt för att ge en känsla så mjuk och skön att du aldrig upplevt något liknande. Puma lovar "Ours Feels Better Than Yours", så är det inte några tomma ord. Clodspun är så mjukt att du kommer att tro att det är bomull. 

Lagom till att vårvärmen drar in över landet lanserar vi en mängd olika golfpikéer i detta fantastiskt sköna material. Nedan hittar du ett urval av golfkläder tillverkade i Cloudspun från Puma Golf. 

2020-03-31 10:00

PUMA golfbyxor är en riktigt jackpot, det är våra mest sålda golfbyxor två år i rad.

Succén med golfbyxorna ligger i en fantastisk passform och ett stretchmaterial som känns fast, men som inte hindrar din rörlighet på banan. Byxorna har stretch i midjan vilket ger en fantastisk komfort när du böjer dig upp och ner. Pumas golfbyxor finns i en mängd olika färger och storlekar så att du alltid kan hitta en som du gillar och lätt matchar dina andra golfkläder eller golfskor. Puma golfbyxor finns i två modeller: 5 Pocket Pant och Jackpot Pant.

Jackpot har en lite tajtare passform från mitten av låren till benslut och dessutom en lite kortare benlängd. Jackpot har dessutom raka chinosfickor framtill, medan 5 Pocket har rundade jeansfickor med en extra myntficka som du på golfbanan kan använda till greenlagare eller markeringsknapp. Rickie Fowler föredrar 5 Pocket och Bryson DeChambeu väljer oftast Jackpot. Skillnaden kan kort beskrivas som att 5 Pocket är mer ledig i stil och passform, medan Jackpot Pant är lite mer dressad och traditionell.

Hos Golf Fashion Online hittar du ett stort utbud av Puma golfbyxor. Vi erbjuder alltid 30 dagars öppet köp och fri retur för att du ska känna dig trygg med ditt köp hos oss och att du blir nöjd med dina nya golfbyxor. Behöver du byta storlek på dina nyinköpta Puma golfbyxor kan du lätt byta storlek med retursedeln som följer med vid din beställning.

2020-03-19 09:00

GOD NYHETER

Det är business as usual när du handlar hos oss på Golf Fashion Online.

Våra fraktpartners PostNord och DHL gör ett fantastiskt jobb genom att leverera våra paket📦 i tid (inom 1-3 dagar) och vi räknar inte med att detta kommer att förändras under de kommande veckorna.

Jag vill också passa på att försäkra er om att vi gör allt för att skydda våra kunder och vår personals hälsa. Vi följer de allra senaste råden från våra myndigheter och följande åtgärder har vi vidtagit:

  • Vi övervakar dagligen hälsan på våra anställda🌡.
  • Uppmuntrar frekvent handtvätt🧼💧 och regelbunden rengöring av arbetsområdet.
  • Alla inleveranser🚚 undertecknas av chauffören för vår räkning.
  • Alla fysiska möten är inställda tillsvidare och sker nu digitalt👨‍💻.

 

Kom ihåg:

  • Att spela golf⛳️ är en bra sysselsättning i dessa tuffa tider.
  • Ingen fysisk kontakt behövs och du kan numera lämna kvar flaggan i hålet.
  • Golf spelas i frisk luft på stora öppna ytor med skyddshandske🧤 på handen.
  • Behåll gärna handsken på när du plockar upp bollen ur hål eller när du använder dig av bunkerkrattan, så skyddar du dig på bästa sätt.

 

Har du några frågor når du vår kundtjänst på hello@golffashiononline.se eller via telefon på 013-14 00 95.

Svinga lugnt!

Anders Arén

Golf Fashion Online

2020-03-17 00:00

Du vill ha stabilitet i dina golfskor, men du köper den du tycker är snyggast. Skorna som du till slut kommer att älska är dock den golfsko som är skönast. Säg hej till Puma PWRAdapt Caged – skon som har allt det du som golfaren söker.

PWRAdapt lanserades för ett par år sedan och sulan med individuellt fjädrande, och utbytbara, mjukspikar ger ett fantastiskt grepp även för de som svingar riktigt, riktigt snabbt. Kombinerat med mjuk dämpning från Ignitesulan, en skön fotbädd och en bootiekonstruktion var det en toursko med en helt ny nivå av komfort. Nu har vi tagit allt det bra med första generationen av PWRAdapt och försett den med en omslutande sadel för att även lyfta stabiliteten.

Den nya PWRCAGE Sadle omsluter hela mellanfoten, och när du drar åt snörena – antingen vanliga skosnören eller Puma Disc – så kramar skon runt foten. Kombinerat med en skålad hälkopp och ett band runt hälen gör det att du sitter fast stenhårt i skon, men helt utan att det trycker. Både Bryson DeChambeau och Gary Woodland har redan börjat spela i Puma PWRAdapt Caged, och de bara älskar den. Testa den du också, en skönare golfsko är svår att hitta! 

 

2020-02-26 00:00

Fjärde stoppet på golfresan Game That Travels går till Florida och Honda Classic. The Swing Collection från Puma Golf är inspirerad av Florida – The Sunshine State. Känt för sina apelsiner och alligatorer, ibland även på golfbanorna. Golfkläderna i denna kollektion är för de som gillar att ta livet med en klackspark och vill ha kläder som finns i ett begränsat antal. Och så ska vi inte glömma att Rickie Fowler har en vana att spela i orange på söndagar. Nu kan han få göra det på riktigt. 

 

Totalt 42 poster
Sida 2 av 9
1 2 3 4 5 6 7 8 9