Blogg

Totalt 43 poster
Sida 4 av 9
1 2 3 4 5 6 7 8 9
2019-10-04 14:00

Hösten är en underbar årstid att spela golf i. Fortsätt golfa och låt inte kylan stoppa dig utan investera i ett par riktigt sköna golfbyxor som är fodrade och håller dig varm på banan.

Ett par varma och sköna golfbyxor är ett måste att ha på sig och där har Daily Sports tagit fram golfbyxan Irene som är tillverkad i ett vind- och vattenavvisande material som samtidigt är andas. Golfbyxan har en flossad insida likt fleece som hjälper dig att hålla värmen på golfbanan. För dig som inte är så frysen av dig kan vi rekommendera den storsäljande golfbyxan Magic som nu till hösten även finns som en fulllängds byxa i flera storlekar och benlängder.

Efter ett par varma golfbyxor är det bra att även ha något värmande på överkroppen och där har Daily Sports i år många olika alternativ på golftröjor. För dig som vill ha en stickade golftröja med vindfoder kan vi rekommendera Cattie L/S Lined. Denna golftröja är försedd med ett vindfoder på insidan vilket gör den till en perfekt golftröja en kall och blåsig dag på golfbanan. För dig som inte vill ha en vindtät golftröja utan nöjer dig med en vind och vattenavvisande väst kan vi rekommendera Daily Sports Mia Vind vest. En snygg vindväst som passar lika bra på golfbanan som på fritiden.

Under golftröjan eller vindvästen behöver man ha ett mellanlager som hjälper till att hålla värmen.
Daily Sports har till i år tagit fram ett nytt mellanlager med en sjalkrage för ett lite mer feminint uttryck vilket har varit väldigt populärt. Modellen heter Agnes L/S Mock Neck och är en långärmad polotröja i en mjukt borstad och stretchig kvalité.

2019-07-16 05:00

X Collection

Puma Golf lanserar X Collection i samband med The Open som i år spelas på Royal Portrush i Nordirland. X:et står för 10 som ett tecken på de 10 år som Puma och Rickie Fowler har samarbetat och utvecklat Pumas golfskor och golfkläder.

Som en av de få utvalda återförsäljarna i världen är vi väldigt glada över att kunna erbjuda denna kollektion till våra kunder. 

Skerrie Polo

Tröjan har en elegant design med ett snyggt hundtands mönster som finns med på alla plagg i denna kollektion. Skerrie Polo är tillverkad i ett väldigt mjukt och skön funktionsmaterial.

Donegal Polo

Pikétröja i en elegant retrostil med ficka på vänster bröst och ett snyggt hundtandsmönster som finns på alla plagg i denna kollektion. Donegal Polo är tillverkad i ett väldigt mjukt och skön funktionsmaterial.

P 110 X Cap

Den mycket populär golfkeps från Puma i ny cool design. 

Antrim Pants 

Golfbyxorna Antrim är en del av den exklusiva Puma X-Collection, byxorna har samma sköna passform som de storsäljande golfbyxorna Puma Jackpot Tailor. Antrim har ett snyggt hundtandsmönster med stretch i midjan vilket ger en fantastisk komfort när du böjer dig upp och ner, silicon i midjebandet håller pikétröjan på plats genom svingen.

Dunluce 1/4 Zip 

Tröjan är tillverkad i en bomull/kashmir blandning som gör tröjan väldig mjuk med en exklusiv touch.

 

 

 

2019-05-15 15:00

⚠️ WARNING 

Puma Golf lanserar nu kollektionen Warning som innehåller golfkläder och golfskor som endast är tillverkade i ett begränsat antal. Som en av de få utvalda återförsäljarna i världen är vi väldigt glada över att kunna erbjuda denna kollektion till våra kunder. Kollektionen består av en golfsko och en golfkeps med texten och symbolen för varning. Inspriation till kollektionen har Puma hämtat från 1:a tee på Bethpage Black Course där PGA Champinonship spelas denna vecka. Texten på första tee lyder ”The Black Course is an extremely difficult course which we recommend only for highly skilled golfers”. Skorna och kepsen matchar du lätt med en snygg golfpiké eller ett par golfbyxor i samma färg som skorna och kepsen. 

 

GOLFSKOR - PUMA PRO ADAPT

En helt ny golfsko gjord för dig som vill ha maximal stabilitet men ändå inte ge avkall på komfort eller stil. Rickie Fowler har varit involverad i framtagandet av ProAdapt och han önskade en golfsko med massor av stöd och riktig premiumkänsla på foten.

IGNITE PROADAPT kommer med ett års vattentäthetsgaranti och har följande teknologier från PUMA:

• Pro-Fit Insole – En extremt mjuk fotbädd som ändå ger stöd åt hålfoten. Den ger bra passform, rejält med stöd och komfort som räcker hela rundan och mer därtill.
• Adaptive Fit System – Ovandelen har försetts med en mjuk stoppning runt kragen i form av en bootie-konstruktion. Det ger komforten från en löparsko, men den stabilitet och det utseende som en duktigare golfare kräver.
• Atlantis Leather Upper – Det är skillnad på skinn och skinn. Vi använder ett ultrapremiumskinn i ovandelen som har en fantastiskt mjuk känsla och premiumlook.
• IGNITE Foam – Ett revolutionerande PU-skum i mellansulan som ger tillbaka den energi som varje fotisättning skapar. Resultatet är fantastisk komfort, mindre trötta fötter och ben samt en sko som är skön från första steget.
• Pro-Form TPU – Yttersulan är tillverkad i hårdare TPU som ger stabilitet, fäste och hög hållfasthet på alla underlag.
• Tornado Cleat – Mjukspikar med låg profil ger utmärkt fäste och hög hållfasthet. Enkla att byta ut tack vare Fast Twist 3.0 system.

GOLFKEPS - PUMA GOLF P 110 Warning  

Specialvariant av Pumas populära golfkeps P Cap, den här gången med en cool varningstext på insidan av golfkepsen. Texten är hämtad från Bethpage Black Course där PGA Champinonship spelas. Texten på första tee lyder ”The Black Course is an extremely difficult course which we recommend only for highly skilled golfers”.

2019-04-18 09:00

LIMITED EDITION 💛 The Iconic Collection

Iconic Collection är en hyllning till The Bridge, J.Lindebergs ikoniska logo som har varit med ända sedan Johan Lindeberg grundade J.Lindeberg för mer än 20 år sedan. Kollektionen innehåller de mest populära plaggen i en ny uppdaterad design. Plaggen finns endast i ett begränsat antal så passa på innan de de tar slut.

2019-03-31 11:00

DON´T BLEND IN

Puma Golf lanserar nu kollektionen Union Camo som innehåller golfkläder och golfskor som endast är tillverkade i ett begränsat antal. Som en av de få utvalda återförsäljarna i världen är vi väldigt glada över att kunna erbjuda denna kollektion till våra kunder. 

Kollektionen består av golfkläder i ett camo print beståendes av formerna av USA och delstaten Georgia där årets första majortävling US Masters spelas i nästa vecka. Kollektionen är en hyllning till US Masters och Rickie Fowler kommer spela i kläderna från denna specialkollektion. Säljstart för kollektionen är mån 1 april kl 08:00, passa på och köp golfkläderna och golfskorna innan de tar slut... 

Puma ProAdapt 

En helt ny golfsko gjord för dig som vill ha maximal stabilitet men ändå inte ge avkall på komfort eller stil. Rickie Fowler har varit involverad i framtagandet av ProAdapt och han önskade en golfsko med massor av stöd och riktig premiumkänsla på foten.

Union Camo Polo

Denna modell är tillverkade i ett helt nytt material som heter FusionYarn som är en blandning av bomull och polyester. Materialet är ett funktionsmaterial med god fukttransport men har även samma mjuk och sköna känsla som bomull.

P 110 Cap

Den mycket populär golfkeps från Puma i ny cool design. 

Union Camo 1/4 Zip 

Tröjan är tillverkad med Puma WARM Cell teknologi vilket gör att tröjan bibehåller kroppsvärmen längre för optimal temperatur.

 Puma Golf Union Camo

 

 

Totalt 43 poster
Sida 4 av 9
1 2 3 4 5 6 7 8 9