Blogg

Totalt 42 poster
Sida 5 av 9
1 2 3 4 5 6 7 8 9
2019-02-01 01:49

Adidas Golf lanserar i år en uppdatering av sina mycket populära golfskor Adidas TOUR360. Årets golfskor har fått namnet Adidas TOUR360 XT och TOUR360 XT SL där SL står för en golfsko med spiklös sula. Detta är första gången som dessa mycket populära golfskor från Adidas finns utan softspikes.

Namnet XT bygger på yttersulans X-formade greppsystem (X-Traxion) som ger ett så kallat multi-directional grip i svingen. De X-formade dubbarna ger större stabilitet och bättre fotfäste i ojämna lägen. Detta kommer att ge en stabilare känsla utan att man behöver kompromissa med komforten. För att maximera komforten är TOUR360 XT är utrustad med en hel mellansula i det stötdämpande materialet BOOST från Adidas.

För fem år sedan utvecklade Adidas ett nytt revolutionerade dämpnings material som fick namnet Boost. Boost skapas genom att man spränger TPU-plast för att sedan sätta ihop de små energikapslarna som har skapats. Den unika strukturen i sulan kapslar och släpper ifrån sig energi mer effektivt än något annat material tidigare har gjort. Detta är unikt för Boost och innebär att man får en otroligt mjuk och skön känsla när man köper ett par golfskor med boost dämpning.

Adidas TOUR360 XT är även utrustade med Adidas patenterade 360 system vilket gör att man kan göra sulan lite mjukare men ändå med fullt stöd runt foten tack vare de tre ränderna som går längs med vristen och stabiliserar upp foten. Det är denna konstruktion som har gjort att Adidas golfskor har blivit så populära de senaset åren.

Adidas Tour360 XT och Adidas Tour 360 XT SL finns i tre olika färger. Du hittar samtliga färger i vårt breda sortiment av adidas golfskor.

Att handla golf online hos Golf Fashion Online är tryggt då vi erbjuder 30 dagars öppet köp, snabba leveranser och fria returer. Vill du komplettera dina Adidas golfskor med lite nya snygga golfkläder så hittar du även det hos oss!

2019-01-24 13:00

NXT Solelace heter Pumas stora nyhet bland golfskor. Denna nya golfsko har till i år fått ett helt nytt sulmönster vilket ger bättre och stadigare grepp i gräset. Den största nyheten med golfskorna är den helt omslutande snörning och en helt ny mellansula vilket ger en spikelessko med bra grepp, hög komfort och med en ny snygg look. Årets golfskor från Puma Golf har alla IGNITE skum i hela mellansulan vilket ger foten energiåtervinning, otroligt skön komfort, utmärkt dämpning och en överlägset skön känsla när du tar på dig golfskorna. IGNITE skum är samma dämpning som PUMA använder sig av i sina löparskor, allt för att göra dessa golfskor till de skönaste du någonsin har provat. Performance Mesh i ovandelen gör att golfskorna andas bra, är vattentätt och ger stabilitet runt foten.

SOLELACE är ett nytt snörsystem där en TPU-del fästs i mellansulan vilket ger en snörning som verkligen omsluter foten i alla riktningar samtidigt som foten dras ner mot sulan för en överlägsen markkontakt och känsla.

För dig som inte vill prova det nya SOLELACE systemet finns Puma Ignite NXT även med traditionell snörning. Skorna finns för både herrar och damer i vårt sortiment av golfskor. 

Ska du i år köpa nya golfskor rekommenderar vi dig att testa Puma Golf IGNITE NXT Solelace med 30 dagars komfortgaranti och 1 års vattentäthetsgaranti. Matcha golfskorna med några snygga golfkläder från Puma Golf och du är redo för golfbanan.

 

2019-01-15 15:00

PUMA Golf lanserar sin nya Play Loose kollektion som består av golfkläder och tillbehör som andas surfing och tillbakalutad livsstil. Det är en kollektion designad för få in lite mer glädje och avslappnad attityd på golfbanan i sommar.

Pumas frontfigur för golfkläderna kommer vara Rickie Fowler som kommer att presentera Play Loose nästa torsdag då Farmers Insurance Open på Torrey Pines startar.  Det är en golfbana som är känd för sina vyer ut mot Blacks's Beach och fina vågor. Han kommer även att bära plagg från kollektionen när PGA touren drar vidare till Florida och Honda Classic som ligger nära vackra Palm Beach.

Golfkläderna från Puma Golf är inspirerad av 70-talets surfmode som blandas med små detaljer från golfens värld. Det är en ny fräsch kollektion som är avspänd men ändå elegant och med all funktion du behöver för att dominera på banan och se ledigt cool ut. Kollektionen balanserar mellan dressat mode och en avspänd stil, alla sköna detaljer gör att plaggen funkar lika bra på golfbanan som på stranden eller vid grillen.

Kollektionen består av golfbyxor, skjortor, golfshorts, en hoodie, några golfkepsar och ett skärp. 

Vill du spela golf med en avslappnad stil är detta golfkläderna för dig! 

2019-01-09 12:00

Till årets såsong presenterar Puma golf ett nytt material i sina golfkläder. Materialet heter FUSIONYARN Flex och är en blandning av bomull och polyester med stretch. Varför har Puma Golf tagit fram detta nya material? Många av oss gillar känslan av bomull mot huden framför syntetplagg. Men rena bomullsplagg är inte speciellt bra om du svettas. Bomull i golfkläder suger åt sig fukt och du blir kall, för att inte tala om att det inte ser så fräscht ut. Sedan har du problemet med att bomullsplagg tappar både formen och färgen efter en tids användning. Genom att ta fram ett tyg med merparten polyester (83 %) och bland in bomull (13%) får du ett tyg som inte absorberar lika mycket fukt men som ändå känns som bomull mot huden. För att ge golfkläderna mer stretch och bättre formfasthet och blandar vi även in fyra procent Elastan vilket ger golfkläderna en otroligt skön komfort. Vill du ha golfkläder som blandar komfort med funktion på bästa sätt, då ska du välja kläder tillverkade i FUSIONYARN. 

2018-11-09 12:00

Väcka liv i dina gamla golfhandskar

Vem har inte börjat en golfsäsong med att titta ner i bagen och där hitta en torr och skrynklig golfhandske ihop med en kvarglömd frukt från förra årets säsong. Hur ska du då göra för att väcka liv i dina gamla golfhandskar?
En golfhandske som har torkat ihop är tyvärr svår att få mjuk igen då de naturliga oljorna i skinnet har försvunnit. Lär dig av detta misstag och köp några nya golfhandskar som du sedan förvarar i en plastpåse. När du har använt dina nya handskar ska du kom ihåg att golfhandskarna sällan är helt torra efter rundan, de kan vara blöta från svett eller ifall du har spelat när det regnar. Innan du stoppar ner handskarna i påsen igen ska du se till att de har torkat ordentligt efter golfrundan. Torka inte handsken i direkt solljus utan plocka in de och låt de torka i rumstemperatur så ökar du livslängd och slipper torr och hårda handskar i framtiden. När handskarna har torkat lägger du ner de i en påse och försluter. Golfhandskarna kommer nu hålla sig mjuk och sköna under en längre tid.

Totalt 42 poster
Sida 5 av 9
1 2 3 4 5 6 7 8 9