Blogg

Totalt 42 poster
Sida 6 av 9
1 2 3 4 5 6 7 8 9
2018-10-22 09:00

Lyle and Scott grundades 1874 i den skotska byn Hawick av William Lyle och Walter Scott. I mer än 140 år har Lyle and Scott tillverkat kläder av högsta kvalité. De blev framför allt kända för sina otroligt populära lammullströjor med deras signatur logo den gula ordern på bröstet. Denna tröja fick en stark koppling till golfen men det dröjde ända till 1960-talet innan Lyle and Scott började tillverka en kollektion enbart med golfkläder.

Den gula örnen blev snabbt populär bland golfare och många av våra mest kända golfare har under åren burit golfkläder med den gula örnen på bröstet och nått stora framgångar på golfbanan. Gary Player, Tony Jacklin, Greg Norman and Ian Baker-Finch är några som har använt sig av Lyle and Scotts golfkläder. Greg Norman och Ian Baker-Finch vann British Open 1986 och 1991 med den gula örnen på bröstet.

Vi är nu väldigt glada över att kunna presenter Lyle and Scott golfkläder som ett nytt varumärke bland våra golfkläder herr. Kollektionen består av klassiska golftröjor i en mjuk och fin merinoull som lätt går att tvätt i tvättmaskinen. Golftröjan kommer fin både med v-hals och med dragkedja i halsen vilket gör den lättare att reglera kroppsvärmen. Bland golfkläderna från Lyle and Scott hittar du även en mycket populär pikétröja som är tillverkade i en bomull och polyester blandning där man mixar det bästa från två världar. Bomullen har man för att ge en mjuk och skön känsla som bara bomull kan ge men ska du använda pikétröjan som golfkläder vill du även ha funktionen från polyester som gör att pikétröjan andas och håller dig torr.

Lyle and Scotts logo är en gul lite örn som alltid hänger med på alla golfkläder som märkets signatur. Ett stiltips till dig som gillar Lyle and Scotts golfkläder är att plocka upp den gula färgen och matcha den med någon snygg accessoar i samma färg, som till exempel en snygga golfhandske från G/Fore.

2018-10-14 15:00
Hugo Boss Golf har till denna höst tagit fram en kollektion med golfkläder som är väl anpassade för både varma och kalla dagar på golfbanan.
2018-10-03 14:45
Daily Sports har i årets höstkollektion utökat sortimentet av golfkläder som är anpassade för en skön dag på golfbanan trots att temperaturen ute har sjunkit en del. Vad ska man tänka på när man väljer golfkläder inför höstgolfen?
2018-08-16 14:00

Visst gör J Lindeberg Golf bra golfkläder?

Det tycker vi också, därför är det extra kul att kunna presentera lite nyheter lagom till andra halvlek av golfsäsongen. Kollektion består av storsäljare från våren samt en hel del spännande nyheter i form av pikétröjor i camo mönster och den mycket populär J Lindeberg Golf Tour Tech i nya härliga färger. Vill du ha en golfbyxa herr som är vattenavvisande med stretch? Spana då in J Lindeberg golf Troon 2.0 samt JL Ellot Micro Stretch som finns i flera färger. För dig som vill fylla på garderoben med värmande golfkläder inför hösten kan vi rekommendera J Lindeberg Golf Knitted Hybrid jacket.Tröjan är tillverkad i väldigt mjuk och skön merinoull för maximal komfort. Merinoullen har blivit behandlad med en vattenavisande coating vilket gör att tröjan är vattenavisande vid lättare regn. 

2018-07-31 20:20

Puma Golf har nu släppt en ny kollektion med golfkläder och golfskor i en skön retro stil. Skorna och kläderna är designade så att de ska gå lika bra att använda på golfbanan som på fritiden. Puma Golf har tagit fram ett nytt material i sina golfkläder som heter FusionYarn som är en blandning av bomull och polyester. Detta för att ge golfkläderna den mjuka känslan från bomull samt polyesterns god egenskaper av andning och fukttransport. Polyestern är placeras närmast kroppen för maximal fukttransport och bomull ytterst för att ge golfkläderna en look som gör att de kan användas till mer än bara golf. För dig som vill köpa nya golfbyxor kan vi rekommenderar Puma 6 Pocket Pants som nu finns i lite nya färger. Vill du köpa ett par nya golfbyxor med hög modegrad inför hösten ska du välja Cordury Golf Pants från Puma golf som är en golfbyxa tillverkad i manchester tyg. Byxorna har samma sköna passform och funktion som storsäljaren Puma 6 pocket Pant. För dig som har letat efter Rickie Fowlers omtalade golfbyxor, Puma Jogger pants kan vi glatt meddela att de nu åter finns i lager i färgerna Peacoat (Navy) och Qurry(grå).

Kollektion går i ett retro tema och en av Pumas mest klassiska stilar är en track jacket och den finns nu som golftröja. Skillnaden på den vanliga jackan och den för golf är att golfkläderna är utrustade med stretch för maximal komfort och rörlighet genom svingen. En annan hypad produkt från Puma Golf är de omtalade golfskorna Puma Suede G. Puma Suede fyller i år 50 år och Puma har valt att göra en golfsko av denna klassiska modell där skillnaden är att golfskorna är försedda med en riktig golfsula med dubbar samt att golfskon är vattentät. Kollektionen består även av en riktigt cool bomberjacka tillverkad i en mjuk bomull och polyester blandning för att den ska gå att använda både på golfbanan men även på fritiden. Matcha bomberjackan med ett par snygga golfbyxor från Puma och golfskorna Puma Suede G och du kan gå direkt från banan ner på stan utan att byta outfit.

I övrigt består kollektionen av flera nya pikétröjor tillverkade i det mycket populära Evoknit materialet. För dig som inte har hunnit prova Evoknit än det ett material som är fint stickat vilket gör att plaggen saknar sömmar. Detta ger en fantastisk passform tackvara stretchen i tyget. Evoknit är ett material som andas väldigt bra vilket håller dig torr och sval under golfrundan. Med den varma sommar som vi haft i år har golfkläderna tillverkade i Evoknit varit lite extra populära.

I våras släppt Puma Golf en nya golfkeps med ett stort P som logo. Dessa golfkepsar blev väldigt populära och tog slut på en gång. Vi är glada att denna mycket populära golfkeps har kommit i nya färger. #PforPuma

Med denna kollektion lever verkligen Puma Golf upp tills sitt motto, Look Better, Feel Better and Play Better!

Totalt 42 poster
Sida 6 av 9
1 2 3 4 5 6 7 8 9