Blogg

Totalt 42 poster
Sida 7 av 9
1 2 3 4 5 6 7 8 9
2018-07-12 16:00

GOLFREA, Nu pågår vår stora sommarrea! På golfrean kan du fynda vårens golfkläder och golfskor till oslagbara priser. Nu kan du bland annat fynda golfbyxor, golfshorts, golfkjolar, tröjor och golfskor från enbart kända varumärken som Peak Performance Golf, Hugo Boss Golf, Puma Golf, J.Lindeberg GolfDaily Sports, Röhnisch mfl. Behöver du köpa nya golfskor kan du fynda nya från Ecco, Puma Golf och Under Armour på vår golfrea. Vår golfrea är väldigt populär så passa på och fynda innan dina favoriter tar slut i lager. Vi har nu infört öppetköp i 30 dagar och fria returen på alla beställningar så ta nu chansen att uppdatera din golfgarderob på vår golfrea!

2018-06-14 06:00

Peak Performance Golf - Summer Collection 

Peak Performance golf släpper nu en sommarekollektion som är en del i det samarbete som Peak Performance har med Nordea Masters som i år spelas på Hills utanför Göteborg. Kollektionen innehåller både golfbyxor och golf shorts samt en hel del nya överdelar i härliga kvalitéer. Den nya golfbyxan heter Keen och är tillverkade i en nya väldigt snygg melerade kvalité. Keen är tillverkade i ett material som både är vattenavisande samt med stretch. Golfbyxan Keen har en något smalare passform från knät och ner till foten jämfört med de övriga golfbyxorna från Peak Performance Golf. Trots den något smalare passformen sitter byxan väldigt bra och är otroligt skön på tackvare stretchen i byxan. De nya golfshortsen Aviara är tillverkade med samma härliga kvalité som golfbyxan Keen. Letar du efter nya golf shorts kan vi varmt rekommendera Aviara då modellen har funnit tidigare och alltid varit en storsäljare bland våra golf shorts. I den nya kollektion från Peak Performance Golf hittar ni även lite nya golfpikéer där Grain Polo står för en sportig look med sin kontrastfärg över axlarna. En annan ny modell är Race Tour Polo som är en högteknologisk piké med mycket funktion.Tröjan är tillverkad i ett snabbtorkade material vilket kan vara extra skönt varma dagar på golfbanan. Race Tour Polo finns i flera olika färger. En annan nyhet är att Peak Performance har uppdaterat den mycket populära golftröjan Ace till en något tunnare kvalité för att bättre passa på sommaren. Att ha en mjuk och skön golftröja i bagen att dra på när det behövs på sommaren är aldrig fel. Den något tunnare modellen av Ace heter Light Tour Zip och finns i flera färger. Ska du uppdatera din golfgarderoben inför sommaren hittar du här lite nya godbitar från Peak Performance Golf. 

2018-06-12 10:00

Puma Suede fyller 50 år – och släpps som golfsko.

Sneakers är utan tvekan de hetaste skorna nu i sommar. Nu när Pumas klassiska sneaker Suede fyller 50 år firar Puma det genom att göra 50 modeller av skon. En av dem är Puma Suede G. G som i Golfskor. Alla bär sneakers idag, från unga tjejer och killar till influencers, affärsfolket och artister. Anledningen är enkel: det är väldigt sköna skor med rätt stil och rätt attityd. Så när Puma Suede i år fyller 50 år firar Puma det genom att göra hela 50 olika versioner av Suede till allt från gatan till fotbollsplanen och till golfbanan. Puma Suede Golf har en ovandel i mocka, insidan är tillverkad i ett fukttransporterande material. Golfskon har en löstagbar mjuk innersula och en yttersula som ser ut som en sneakersula, men som har försetts med mängder av små dobbar för att ge fäste i svingen oavsett underlag på golfbanan. Puma Suede G har dessutom 1 års vattentäthetsgaranti. Puma Suede Golf är en fullvärdig golfsko för de golfare som inte vill ge avkall på sin stil. Puma Suede G finns i färgerna Black och Quiet Shade. 

 

2018-05-17 10:47

Funderar du på att köpa en nya avståndsmätare? Här kommer några tips att tänka på innan du väljer att köpa en nya golfklocka eller golfkikare. 

Golfkikare - För dig som vill veta det exakta avståndet

En golfkikare ger dig det exakta avstånden till det flagga du siktar på. När du använder en golfkikare behöver du inte ta hjälp av några referenspunkter i banguiden eller försöka hitta sprinklerlock med mått till mitten av green för att sedan lägga till eller ta bort avstånd beroende på vart flaggan står. En golfkikare ger dig lätt avstånd till ställen på banan som av strategiska skäl kan vara bra att veta. Ibland kan det vara bättre att spela mot kullar, backar eller andra områden än att slå bollen rakt mot flaggan. Golfkikaren är även ett väldigt bra hjälpmedel när du tränar för att mäta upp hur långt du slår med dina olika golfklubbor.

Fördelar med en golfkikare

 • Exakt mått till bunkrar, vattenhinder eller flaggan. En golfkikare ger dig alltid ett exakta mått.
 • Det är snabbt och lätt att få fram ett exakta mått vid träning på rangen eller på övningsfält.
 • En golfkikare kräver inga mjukvara uppdateringar eller användarkonton.

 

Nackdelar med en golfkikare:

 • Det krävs lite träning innan man lär sig att mäta till rätt ställe.
 • Golfkikaren är större än en golfklocka så den måste förvaras på vagnen eller i bagen där de snabbt går att plocka upp den.
 • Om du har skakiga händer kan det vara svårt att hitta rätt mål.

 

Golfklocka med GPS - En snabb och smidig avståndsmätare. 

En golfklocka är väldigt smidig att använd då den snabbt kan ge dig en överblick över hålet. På tee kan du snabbt få information om hålets layout, längd till dogleg, avstånd till vatten och bunkrar. Du får även information om hålets längd, Par på hålet samt hur långt det är till framkant, mitten och bakkant av green. Avstånden som golfklockan ger är så nära exakta man kan komma med dagens GPS-teknik. Det kan skilja någon meter på avståndet men vems slag kan inte skilja på någon meter då och då ;)

Fördelar med en golfklocka

 • Klockan sitter alltid på armen för att snabbt och smidigt komma åt diverse avstånd på banan.
 • En golfklocka har ofta flera funktionen så som greenvy, scorekort, banguide och ev uppföljning av ronden i en app.
 • Golfklockan kan ofta även användas som sportklocka vid annan träning än golf.

 

NACKDELAR MED GPS-KLOCKA:

 • Ger inte exakta mått till flaggan, utan bara till bestämda avstånd på banan
 • Kräver uppdatering av mjukvara och registrering av ett användarkonto
 • Fungerar inte lika bra vid träning som en golfkikare.

 

Vad ska du välja, Golfklocka eller golfkikare?

En golfklocka skulle vi rekommendera dig som vill ha en användarvänlig och smidig avståndsmätare för golf. På banan vill du att det ska gå snabbt och enkelt att få fram informationen du behöver. En snabb titt på golfklockan och den ger dig information du behöver över hålet. Som spelare nöjer du dig med mått till förutbestämda platser på banan och behöver inte alltid ha det exakta avstånd till flaggan. Golfkikaren passar för dig som vill ha ett exakta mått till flaggan eller till hinder. En golfkikare passar perfekt för dig som vill veta det exakta måttet till olika mål när du står och träna.

2018-04-15 07:00

Ecco golfskor har under de senaste åren varit ett av de mest sålda golfskorna i Sverige. Vad beror detta på? För snart 5 år sedan introducerades en nya serie av Ecco golfskor vid namn Ecco Biom. Eccos Biom-skor gör att foten kan röra sig naturligt samtidigt som skon ger foten ett skydd och anatomiskt stöd i golfskorna. Genom att använda en anatomisk struktur som efterliknar barfota gång styr BIOM-skorna foten i en bekväm och effektiv rörelse den föddes för. Detta ger mindre trötta fötter och en väldigt skön passform och komfort. Om du placerar din hand i en vanlig golfsko och sedan gör detsamma i en Ecco golfsko med BIOM passform kommer du känna skillnad. Ecco golfskon är formad som en fot och detta beror på att man tagit hjälp av 2500 olika idrottare vars fötter man scannat för att kunna tillverka en golfsko som passar foten som en handske.

Till i år har Eccos storsäljare bland golfskor Ecco Biom Hybrid fått en uppdatering vilket innebär att den nu är utrustad med ett GORE-TEX membran. GORE-TEX gör golfskon helt vattentät samtidigt som den andas väldigt bra vilket ger torr och sköna fötter. Ecco Biom Hybrid 3 går även att få med snörningssystemet BOA som ger en väldigt skön känsla på foten. För dig som vill köpa Ecco golfskor med soft-spike kan vi rekommendera Ecco Biom G2. Golfskon bygger på BIOM passformen men denna sko är utrustad med soft-spikes för maximalt grepp i gräset.

För dig som letar efter en lite sportigare golfsko från Ecco kan vi tipsa om Ecco Retro Street. Denna retro sko har funnits med länge i Eccos sortiment av golfskor men går inte att plocka bort då den år efter år säljer som aldrig förr. I vårt sortiment av Ecco golfskor hittar du både skor för damer och herrar i olika färger och storlekar. Damskorna finns från storlek 36 och herrskorna börjar på storlek 40.  

Totalt 42 poster
Sida 7 av 9
1 2 3 4 5 6 7 8 9