Blogg

Totalt 43 poster
Sida 9 av 9
1 2 3 4 5 6 7 8 9
2018-03-15 13:00

Till årets golfsäsong har vi utökat vårt sortiment av golfkläder och golfskor från Puma Golf. I år hittar du golfkläder och golfskor för alla i familjen. En av årets största nyheter från Puma Golf är deras nya golfskor Puma Golf PWRAdapt. Det som är nytt med golfskon är sulan som ger ett tredimensionellt grepp för ultimat prestanda oavsett underlag och läge. Skorna går även att få med Pumas egna snörningssystem Disc som som anpassar sig efter foten och ger dig möjlighet att justera snörningen enkelt och snabbt på mikronivå. Pumas golfskor för både herr och dam innehåller alla Ignite skum i mellansulan vilket ger foten energiåtervinning likt en löparskor samt bästa tänkabara komfort och dämpning under alla steg på golfbana.

Bland Pumas golfkläder dam hittar vi flera nya modeller och material som ser väldigt spännande ut. För alla tjejer släpper Puma en helt nya serie med golfbyxor och golfkjolar som går under namnet Puma PWRShape. PWRShape innebär att underdelarna är tillverkad i ett mjukt och stretchigt tyg med extra hög resår i midjan för formande egenskaper. Den extra höga resåren i golfbyxorna och golfkjolarna ger en slimmande känsla på ett väldigt positivt sätt. Vi rekommenderar att ni provar dessa sköna underdelar någon gång under året. 

Pumas golfkläder herr innehåller en hel dela nya material och modeller. Bland de nya materialen märks främst Puma Evoknit som är ett fint stickat material som ger golfkläderna inga sömmar samt en fantastisk passform tackvara stretchen i plagget. Materialet andas väldigt bra vilket ger dig en torr och sval känsla. Den andra nyheten bland material är Puma PWRCool Adaptgarn vilket har extra kylande egenskapar samt att det transportera bort fukt väldigt bra. Detta material hittar du bara i vissa utvalda pikétröjor. En annan stor nyhet är att de väldigt populära golfbyxorna Puma Golf 6 pocket Pants nu även finns i en väldigt snygg melerade kvalité. De melerade byxorna finns i färgerna Peacoat och Quiet Shade. För dig som vill ha en lite tuffare golfbyxa herr finns i år Rickie Fowler byxan Puma Golf Jogger i nya färgen Peacoat. Förra årets storsäljare bland pikétröjorna Puma Pounce Polo finns i år i ännu fler färger och storlekar. Samma sak gäller de populära golfshortsen i stretch Puma Golf Pounce Shorts. 

Golfkläder junior är något som växer mer och mer vilket har gjort att vi till i år har utökat sortimenten. Våra juniorkläder finns i storlekarna 128-170 cl. I årets sortiment hittar du golfkjolar och pikétröjor för flickor samt golf shorts, pikétröjor, golftröjor och golfbyxor för pojkar. Den stora snackisen bland vår golfkläder junior är att till i år finns golfbyxan Puma Golf Jogger pant även för juniorer. Byxan har en avsmalnande ben med resår ner mot foten vilket har gjort den väldigt populär bland de yngre golfarna. 

Vi hoppas att med detta sortiment från Puma Golf att alla i familjen ska kunna hitta sina nya favoriter eller som Puma säger, LOOK BETTER, FEEL BETTER PLAY BETTER 

 

 

2018-03-04 21:40

Till golfsäsongen 2018 har vi utökat vårt sortiment av golfkläder dam från Daily Sport. Årets kollektion från Daily Sport bygger på tre stycken olika färgteman. Det första temat heter Paisley Animal och innehåller varma toner av beige ihop med vitt och en av årets säsongsfärger, Mango. Dessa färger ihop med paisley mönster ger golfkläderna en sportig och elegenat touch. Det andra temat heter Lady Crocodile och består av golfkläder i färgerna Veronica, Pearl och Vitt. Färgen Veronica är en rosa ton som passar otroligt bra ihop med golfbyxor, golf short eller en golfkjol i den silver grå färgen Pearl. Temat består även av ett snyggt krokodil mönster som du hittar i toppen Daily Sport Court Cap/S Polo. Det tredje och sista temat från Daily Sport heter Black Coral och består av färgerna svart och vitt. I detta tema hittar du många snygga basplagg men även den snygga golfklänningen Daily Sport Connie SS Dress Black eller toppen Daily Sport Marge SS Polo Shirt Black med en snygg rundad krage.

I vårt sortiment av golfkläder dam hittar du i år fler färger och storlekar av den otroligt populära golfbyxorna Magic High Water från Daily Sport. Om du gillar dessa golfbyxor måste du även prova golf shortsen som finns i olika benlängd men med samma sköna komfort och passform. Letar du efter en ny golfkjol till säsongen kan vi rekommedera den nya kjolen Madge som är en trikå kjol som du lätt drar på dig. Vill du ha en lite mer traditionell golfkjol kan vi rekommedera Daily Sport Magic Skort som finns i flera längder och färger än tidigare. Bland överdelarna kan vi tipsa om Daily Sport Lisbeth Cap/S Polo Mango som är en del av färgtemat Paisley Animal. För dig som söker efter basplagg kan vi rekommendera Macy som finns både med och utan ärm samt i en massa olika färger och storlekar.

Vi hoppas att du gillar i sortiment av golfkläder från Daily Sport.  

2018-02-27 16:00

Vi är väldigt glada att till i år kunna visa upp ett ännu större stortiment av Hugo Boss golfkläder. Till i år har Hugo Boss bytt namn på kollektion från Hugo Boss Green till Hugo Boss Athleisure. Detta har gjort att många av golfkläderna även är anpassade för att användas på fritiden. En som använder Hugo Boss golfkläder är Henrik Stenson som under många år har varit Hugo Boss ansikte utåt på golfbana. Till i år har han valt ut flera favorit plagg ur kollektion som han flitigt kommer använda under årets säsong. Till Henriks favoriter hör golfbyxorna Hugo Boss Hakan 9 som finns i flera olika färger, pikétröjorna Hugo Boss Paddy Pro 3, Hugo Boss Paddy Pro och den vattenavisande golftröjan Hugo Boss Zelchior Pro. Andra kända golfspelar som under året kommer synas i Hugo Boss golfkläder är Martin Kayman, Byeong-Hun An och Haydn Porteous. Martin Kayman har i år varit med och designat den grymt snygga och vattenavisande golftröjan Hugo Boss Zarko MK Black. Matcha denna tröja med ett par Hugo Boss Hakan 9 och en Hugo Boss Paddy Pro piké och du har en grym outfit för golfbanan. Vill du kompletera outfiten med en golfkeps gör du det bäst med Hugo Boss Golf US Cap. Golfkepsen finns i flera färger för att du lätt ska hitta den som passa just din vinnade outfit bäst. Många av Hugo Boss golfkkläder är tillverkade i ett funktionsmaterial för att hålla dig sval och torr på golfbana. Plaggen innehåller även ofta stretch för att ge maximal komfort och passform. De flesta av golfkläderna från Hugo Boss har en normal passform men vissa plagg har en slim passform.  

Totalt 43 poster
Sida 9 av 9
1 2 3 4 5 6 7 8 9