2018-04-15 07:00

Ecco golfskor har under de senaste åren varit ett av de mest sålda golfskorna i Sverige. Vad beror detta på? För snart 5 år sedan introducerades en nya serie av Ecco golfskor vid namn Ecco Biom. Eccos Biom-skor gör att foten kan röra sig naturligt samtidigt som skon ger foten ett skydd och anatomiskt stöd i golfskorna. Genom att använda en anatomisk struktur som efterliknar barfota gång styr BIOM-skorna foten i en bekväm och effektiv rörelse den föddes för. Detta ger mindre trötta fötter och en väldigt skön passform och komfort. Om du placerar din hand i en vanlig golfsko och sedan gör detsamma i en Ecco golfsko med BIOM passform kommer du känna skillnad. Ecco golfskon är formad som en fot och detta beror på att man tagit hjälp av 2500 olika idrottare vars fötter man scannat för att kunna tillverka en golfsko som passar foten som en handske.

Till i år har Eccos storsäljare bland golfskor Ecco Biom Hybrid fått en uppdatering vilket innebär att den nu är utrustad med ett GORE-TEX membran. GORE-TEX gör golfskon helt vattentät samtidigt som den andas väldigt bra vilket ger torr och sköna fötter. Ecco Biom Hybrid 3 går även att få med snörningssystemet BOA som ger en väldigt skön känsla på foten. För dig som vill köpa Ecco golfskor med soft-spike kan vi rekommendera Ecco Biom G2. Golfskon bygger på BIOM passformen men denna sko är utrustad med soft-spikes för maximalt grepp i gräset.

För dig som letar efter en lite sportigare golfsko från Ecco kan vi tipsa om Ecco Retro Street. Denna retro sko har funnits med länge i Eccos sortiment av golfskor men går inte att plocka bort då den år efter år säljer som aldrig förr. I vårt sortiment av Ecco golfskor hittar du både skor för damer och herrar i olika färger och storlekar. Damskorna finns från storlek 36 och herrskorna börjar på storlek 40.  

    Nyheter